Portie bitterballen, maar dan zonder vlees

Lekker aan de borrel op een zonovergoten terras, drankje erbij en natuurlijk een klein hapje. Vaak denk je dan aan bitterballen en die zijn heerlijk, vaak goed gevuld met rundvlees. En wanneer je geen vlees wil eten, is er ook voldoende aanbod aan heerlijke bitterballen en mini-croquetten met bijvoorbeeld een kaasvulling of gevuld met een romige paddenstoelragout. Onze topper…de bospaddenstoel-bitterbal bij De Walvis op Terschelling! Het zal aan de setting gelegen hebben. De ziltige zee lucht dwarrelt om je bakkes, het uitzicht is wijds en ver en je hebt letterlijk zeeën van tijd.

"Onze topper.....bospaddenstoel bitterbal"

En wij hebben hem gevonden. De bospaddenstoel mini-croquette. Binnenkort is deze heerlijke borrelsnack ook op ons terras verkrijgbaar. We maken de bittergarnituurplank compleet met groente mini-croquetten, en curry- en vleesvrije bitterballen. Deze snacks worden gemaakt door de kleinzoon van Oma Bob, die Bob genoemd werd omdat haar Franse naam voor haar eigen man onuitspreekbaar was. 

Vleesvrij bittergarnituurtje……lekker voor bij de borrel!