Op 2e Paasdag staat er een culinaire wandeling tussen Annen en Spijkerboor uitgestippeld. De tocht brengt je door het Hunzedal tussen Annen en Spijkerboor. Bij vier locaties langs de route kun je een culinaire versnapering halen. Deze locaties zijn Breeland Recreatie, De Tuin voor zwaantje, Café De Grutter in Annen en Café ’t Keerpunt in Spijkerboor. 

Op grotendeels onverharde paden loop je tussen de weilanden en langs sloten, wandel je aan de oevers van de Hunze en trek je over de grootste Brink van Europa. Geniet van de natuur en de oude dorpskernen. Deze wandeling neemt je kriskras mee door een prachtig natuurgebied tussen de beide dorpen. De route is ongeveer 11 kilometer lang en onderweg kun je even bijkomen met een hapje en een drankje bij elk van de vier deelnemende locaties. Ook als de terrassen nog niet buiten staan, wordt je met open armen verwelkomd en staat er voor een ieder wat lekkers klaar, ‘veur onderweg’. 

Langs de route bevinden zich tevens verstopte aanwijzingen voor kinderen. Los je het puzzelwoord op, dan staat er nog een heerlijke verrassing op je te wachten.

"Genieten tussen Annen en Spijkerboor"

Aanmelden bij en starten op (tussen 11:00 en 14:00 uur) onderstaande locaties.

Breeland Recreatie – 0598-468577 / info@breelandrecreatie.nl
De Tuin voor Zwaantje – 06-15060416 / Info@tuinvoorzwaantje.nl
Café De Grutter – 0592-271305 / info@degrutter.com
Café ’t Keerpunt – 0598-491422 / cafe@tkeerpunt.nl 

Ook voor meer informatie kun je met 1 van bovenstaande locaties contact opnemen.