Podium ‘t Keerpunt

't Keerpuntpodium

Het muziekpodium van café ‘t Keerpunt is een unieke locatie voor zowel artiest als bezoeker. Menig artiest uit binnen- en buitenland heeft hier opgetreden in de sfeervolle en intieme gelagkamer. Artiesten voelen zich hier thuis en het publiek voelt dat tijdens het optreden. Kijk eens rond en bewonder op de vele foto’s wie al op het Keerpuntpodium hebben gestaan.

Ook in het Grootlokaal, de grote zaal van Café ‘t Keerpunt hebben menig bands en soloartiesten gestaan. De ruime opzet en 100 jaar oude houten vloer zorgen voor een fraaie akoestiek. Hier kan het publiek ruimschoots genieten van een avond muziek en sfeer. 

"Artiesten voelen zich hier thuis, dat voel je"

Stichting MOOR, opgericht 2021 als opvolger van Veenbraand, is de drijvende kracht achter het muziekpodium. Al meer dan twintig jaar stelt deze stichting (in verschillende samenstelling) een muziekprogramma samen dat naast divers ook van hoge kwaliteit is. Grote namen uit binnen en buitenland wist men al te boeken.  Vanaf 2021 heeft Willem Dijkema weliswaar zijn barschort overgedragen aan zijn zoon, Ivo. Echter samen met Jan Hoekman en Jos Seidel is hij nog steeds de drijvende kracht achter het Keerpuntpodium.

Kijk op stichtingmoor.nl voor meer info en de agenda van ‘t Keerpuntpodium.