Gemarineerde kip

Zoals velen van onze vaste gasten en menu-afnemers inmiddels al weten. hebben we onze eigen saus- en marinade koning in Spijkerboor. In zijn vrije tijd geluidsman bij de concerten op het Keerpunt podium en in het weekend de rots in de branding van het keukenteam. Jos wordt altijd extra enthousiast als we hem vragen om een nieuwe saus of marinade te bedenken. En zo ook voor kip. Al eerder heeft de gemarineerde kippenpoot met gegratineerde aardappel op het menu gestaan en op verzoek is deze weer terug in het weekend van 10 & 11 april. 

"Jos wordt altijd extra enthousiast als we hem vragen een nieuwe marinade te bedenken"

Kip staat wel vaker op ons menu, als scharrel, in de bami of geplukt in de pindasoep. En nu een smakelijke kippenpoot in een krokante vel.

Onze afhaalmenu’s zijn te bestellen via 0598-491422 of door ons te mailen. cafe@tkeerpunt.nl

Eet smakelijk!