Drinken

Café t Keerpunt is naast een café met mooie muziek, ook een café waar je lekker kunt genieten van een prachtig glas bier.

Wij hebben onze bierkaart uitgebreid met 3 mooie IPA’s. Texels Overzee IPA, Gulpener Ur Hop en de Molen Vuur en Vlam

Wij beschikken over een tap met 5 kranen.

Met trots tappen wij Swinckels superior pilsener, het premium bier van Swinckels’ Family Brewery. Maar ook voor een speciaal bier bent u bij ons aan het goede adres. Ons meest geliefde speciaalbier, Gerardus Kloosterbier, hebben wij altijd op de tap. Gerardus is een bruinrood helder bovengistend bier met een ietwat zoete smaak en een alcoholpercentage van 7.

In de zomerperiode hebben wij de Witte Trappist van La Trappe op onze tap. La Trappe Witte Trappist is een doordrinkbare, frisse dorstlesser. Zacht moutig, licht zurig, en prikkelend door het koolzuurgehalte. Het is het enige trappisten witbier op de wereld. Op onze andere twee kranen staan maandelijks andere bieren. Natuurlijk voeren wij de seizoenbieren, maar ook populaire speciaalbieren als La Chouffe, Karmeliet en LeFort komen met regelmaat terug.

Naast bieren op de tap hebben wij ook bieren op de fles.

Zo hebben wij OMER. Dit is een Belgisch blond bier van hoge gisting met nagisting op de fles. Naast zijn volle smaak en licht bittere afdronk valt OMER. vooral op door zijn goudgele kleur en een alcoholpercentage van 8%.

Wij beschikken over verschillende soorten alcoholvrij bier;

Bavaria 0.0 Original (Pils), Bavaria 0.0 Wit (Wit Bier), Bavaria 0.0 IPA (India Pale Ale) en Bavaria 0.0 Radler (Radler Lemon). Daarnaast hebben we ook een 0% IPA van Bavaria. Voor liefhebbers een echte aanrader. Behalve de Alcoholvrije Radler hebben wij ook een Bavaria Radler 2.0%

Om het voor u zo goed mogelijk naar het zin te maken, kunt u één van onze medewerkers altijd vragen stellen over onze speciaalbieren.

Voor een volledig overzicht van ons aanbod kunt u kijken op de

Of