't Proeflokaal

Wat vroeger de Deel was, is nu 't Proeflokaal. In 2017 is deze ruimte door Cor en Ivo verbouwd. Deze verbouwing is vastgelegd in het programma 'Nederland Verbouwd'.

In ’t Proeflokaal zijn oude balken en gebinten terug gebracht in de originele staat. Door veel met hout en staal te werken, wordt een ambachtelijk sfeer gecreëerd. De grote proeftafel in het midden nodigt uit om aan te schuiven.

De ruimte is af te huren voor groepen tot 15 personen. Tevens geschikt voor vergaderingen en workshops.

Proef Lokaal, dat is het uitgesproken thema van deze ruimte. Hier kun je verschillende lokale bieren proeven, beleven en kopen. Onze keuze gaat hierbij uit naar kleine lokale brouwers in onze nabijheid. Als onze lokale bieren zijn ook in de Gelagkamer of op het terras verkrijgbaar.

"Proef Lokaal"

Zo hebben wij de bieren van Brouwerij De Brinkbroeders en Corviri in ‘t Proeflokaal staan.  Neem bijvoorbeeld de Big Red van De brinkbroeders, deze robijnrode IPA heeft een zachte frisse aanhef met hele mooie hopsmaken bij elke slok. En de Tripel van Corviri is meer kruidig dan fruitig te noemen, wat hem een ideaal haardvuur-biertje maakt.